Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!Του έκανε το τραπέζι, τον δηλητηρίασε και “του τα έκοψε”.


By on 9:14 μ.μ.

Η 48χρονη Κάθριν Κιου Μπέκερ συνελήφθη αφού έκοψε τα γεννητικά όργανα του συζύγου της και τα πέταξε στα σκουπίδια.

Η Μπέκερ ετοίμασε στον σύζυγό της φαγητό στο οποίο και είχε ρίξει κάποιο είδος υπνωτικού ή ελαφρού δηλητηρίου με αποτέλεσμα εκείνος να αποκοιμηθεί στο κρεβάτι θεωρώντας πως κάτι μέσα στο γεύμα του τον είχε πειράξει. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο άντρας της Μπέκερ ξύπνησε δεμένος και ακινητοποιημένος στο κρεβάτι, με κομμένα τα γεννητικά του όργανα τα οποία η 48χρονη γυναίκα είχε αφαιρέσει με μαχαίρι, όσο εκείνος κοιμόταν, τα τοποθέτησε σε σακούλα σκουπιδιών και τα παρέδωσε στον αστυνόμο Τζεφ Νάιτινγκεϊλ....


Ο Νάιτινγκεϊλ είπε ότι το ζευγάρι βρίσκεται στη διαδικασία διαζυγίου, αλλά δεν μπορούσε να βεβαιώσει γιατί η Μπέκερ προέβη στην αποτρόπαιη πράξη της.

Η παράδοση των γεννητικών οργάνων στην αστυνομία έγινε όταν η σύζυγος, βλέποντας την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άντρας της και την έντονη αιμορραγία του, δεν κατάφερνε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χωρίς την συμβολή ειδικών και κάλεσε σε βοήθεια. Όταν έφθασαν στο σημείο αστυνομία και πυροσβεστική, εκείνη ατάραχη τους είπε πως ο σύζυγός της «το άξιζε». Συνελήφθη επί τόπου και κατηγορείται για σειρά αδικημάτων.

Ο άτυχος άνδρας του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια. Εντός των ερχόμενων ημερών, οι γιατροί θα αποφανθούν για το εάν θα μπορέσουν να συγκολλήσουν τα μέλη του ή εάν θα χρειαστεί να προβούν σε προσθετική επέμβαση.

Σε περιπτώσεις που γίνεται προσθετική γεννητικών οργάνων, οι ασθενείς ουρούν κανονικά, έχουν στύση και κατ’ επέκταση φυσιολογικές ερωτικές επαφές και δεν παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα εκσπερμάτισης.

Το συμβάν θυμίζει έντονα την υπόθεση Μπόμπιτ, το 1993, οπότε και η Λορένα έκοψε επίσης με μαχαίρι τα γεννητικά όργανα του συζύγου της Τζων σε μία περίοδο που ο γάμος τους περνούσε κρίση. Οι γιατροί είχαν καταφέρει να διορθώσουν τη βλάβη των γεννητικών οργάνων του Μπόμπιτ και να συγκολλήσουν τα αποκομμένα μέλη. Το δικαστήριο είχε αθωώσει την Λορένα θεωρώντας πως έδρασε σε κατάσταση παραφροσύνης, ενώ τρία χρόνια μετά το περιστατικό, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

Πηγή: ABC News
pablo-namaste

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου