Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δείτε πώς ένας 5χρονος ξόδεψε 2500 δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά


By on 11:51 μ.μ.


To αγαπημένο παιχνίδι του 5χρονου Danny Kitchen στο iPad είναι το Zombie vs Ninja Ο 5χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο πήρε την άδεια των γονιών του να παίξει με το iPad τους, το "δωρεάν" παιχνίδι Zombie vs Ninja.

Στη συνέχεια, ο μικρός ζήτησε από τους γονείς του τον κωδικό τους για την υπηρεσία iTunes, ώστε να μπορέσει να εγκαταστήσει το παιχνίδι και εκείνοι, αφού βεβαιώθηκαν ότι το παιχνίδι ήταν δωρεάν, έδωσαν τον κωδικό στο γιο τους.

Το επόμενο πρωί, η μητέρα του μικρού, έλαβε ένα e-mail, το οποίο την ενημέρωνε για τη "λυπητερή".

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με την εταιρεία που λανσάρει το παιχνίδι, ο Danny ότι είχε κάνει λογαριασμό αξίας 2.500 δολαρίων, μέσω των επί πληρωμή πακέτων (adds-on) που διέθετε το παιχνίδι. Και όλα αυτά, μέσα σε δέκα μόλις λεπτά.

Οι γονείς απευθύνθηκαν αμέσως στην Apple, η οποία δέχτηκε να επιστρέψει τα χρήματα, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας επισημαίνει ότι παρόμοια περιστατικά θα πρέπει να αναφέρονται το ταχύτερο δυνατό, ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχες χρεώσεις.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου