Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΙΣΤΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΕΑΤΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΦΟΒΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ»


By on 11:51 μ.μ.


 Το φιάσκο με το κρέας αλόγου στην Ευρώπη έχει ωθήσει τους επιστήμονες να κοιτάξουν λίγο βαθύτερα σε αυτά που καταναλώνουμε. Μια ομάδα επιστημόνων της Νότιας Αφρικής ανακάλυψαν ίχνη ανθρώπινου ιστού σε κρέας που προοριζόταν για δημόσια κατανάλωση σε 9 επαρχίες.
Το θέμα αποκαλύφθηκε στο κοινοβούλιο, σχεδόν ως δευτερεύουσα σημείωση, κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων της επιθεώρησης κρέατος την Τρίτη. Ένας επιστήμονας και η ομάδα του απο το Πανεπιστήμιο του Stellenbosch, πραγματοποίησαν μια μικροβιακή ανάλυση που αποκάλυψαν ίχνη ανθρώπινου στοιχείου.

Τα γενικά συμπεράσματα είναι ότι οι καταναλωτές δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα για το τι τρώνε - συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων υπολειμμάτων - στο 85% των προϊόντων.
"Είναι πιθανό ότι (εάν κάνουμε δοκιμές) θα μπορούσαμε να βρούμε ίχνη ανθρώπινου DNA στο κρέας. Εντούτοις, ακόμα κι αν βρίσκουμε ανθρώπινο DNA, δεν σημαίνει ότι τρώμε και ανθρώπινη σάρκα.»



Η Αφύπνιση συνείδησης επαληθεύεται δυστυχώς. Δείτε την ''προφητεία''  ΕΔΩ και θα καταλάβετε...
ΠΗΓΗ
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου