Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

«Μου είχε προσφέρει χρήματα για σεξ ο Μέσι»


By on 11:22 π.μ.



Θυμάστε την Λαρίσα Ρικέλμε; Έλα τώρα, λίγο πολύ κάτι θα σας θυμίζει το όνομα. Πάμε τρία χρόνια πίσω, το 2010, στο Μουντιάλ όπου είχαμε δει σχεδόν όλο τον εσωτερικό της κόσμο και πολλές πόζες με το κινητό της ανάμεσα στο στήθος της.

Την θυμηθήκατε; Ωραία, πάμε στο κυρίως πιάτο τώρα. Η τότε «μούσα» λοιπόν, της Παραγουάης (πιθανώς να είναι ακόμα δεν ξέρουμε) βρέθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο της Χιλής, όπου έκανε αποκαλύψεις που αν μη τι άλλο προκαλούν.


Διότι μέσα σε όλα τα «λαχταριστά», είπε πως ο Λιονέλ Μέσι της προσέφερε χρήματα για να την δελεάσει και να περάσουν μαζί νύχτες πάθους!

«Αν σας πω ποιος μου είχε προτείνει χρήματα για σεξ… Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», δήλωσε σχετικά η πληθωρική Παραγουανή και αμέσως πετάχτηκε ένας από το κοινό και αναφώνησε: «Ο Μέσι;» και αυτή απάντησε χωρίς πολλά-πολλά: «Ναι, φυσικά»!

Πάντως φρόντισε να «καλύψει» και τον εαυτό της (όσο κι αν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε), λέγοντας πως «Εγώ δεν είμαι εύκολη γυναίκα, δεν πουλιέμαι για το σεξ».

ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου