Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Πατρινία ασθενής στο γυναικολόγο: Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι...Καί οχι μόνο .....


By on 11:54 π.μ.

Μοιάζει να είναι μυθοπλασία κι όμως έγινε και μάλιστα στην Ελλάδα! Ηείδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα στην πόλη της Πάτρας κι έχουν βγάλει μέχρι και ανέκδοτα.


Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όπως έγραψε η εφημερίδα Κόσμος η 30χρονη γυναίκα επισκέφτηκε το νοσοκομείο του Ρίου ζητώντας επειγόντως γυναικολόγο. Η νοσηλεύτρια που την υπδέχθηκε προσφέρθηκε να την βοηθήσει αλλά εκείνη αρνήθηκε επικαλούμενη προσωπικό πρόβλημα.

Στη συνέχεια έφτασε ο γυναικολόγος ο οποίος δεν πίστευε στα αυτία του από αυτό που του ζήτησε η 30χρονη, να βγάλει απά τα γεννητικά της όργανα ένα καπάκι στυλού. Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι , υποστήριξε η ίδια στον ειδικευόμενο γιατρό.

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια αφού η γυναίκα τον πληροφόρησε ότι είχε στον πρωκτό της έναν αναπτήρα. Ο γιατρός της συνέστιση να απευθυνθεί σε χειρούργο γιατί εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Έτσι σε λίγα λεπτά έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείο ο χειρούργος.

Φαίνεται όμως πως η 30χρονη κρατούσε για έκπληξη το γεγονός ότι στον πρωκτό της είχε κι ένα νυχοκόπτη! Μετά από πολλά λεπτά χειρουργικής επέμβασης οι δύο επιστήμονες κατάφεραν να βγάλουν από το σώμα της γυναίκας όλα τα αντικείμενα και αποχώρησε μαζί με ιατρικές οδηγίες.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα στην πόλη και φτιάχτηκαν μέχρι και ανέκδοτα. Οι γιατροί ωστόσο στέκονται στην πιθανότητα ότι η γυναίκα βασανίστηκε από τον σύντροφό της που πιθανότατα της έβαλε τα αντικείμενα μετά την σεxουαλική πράξη κι εκείνη δεν μπορούσε να κάνει τίποτα κι έτσι απευθύνθηκε στο Περιφερειακό Πανεμιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.


ΣΧΟΛΙΟ!! ΑΠΟ PERRERXOTX
Kάτι σε οδοντόβουρτα μήπως...Ξεφύγαμεε

πηγη
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου