Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Ώρα για παραλία – Χάστε τα περιττά κιλά στην κοιλιά σας


By on 7:51 μ.μ.


Με το τρέξιμο.
Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που ενώ ακολουθούν κάποια δίαιτα και γυμνάζονται καθημερινά, παρατηρούν ότι το τοπικό πάχος στο μέρος της κοιλιάς δεν εξαφανίζεται. Το τρέξιμο είναι μία καλή άσκηση για να χάσετε την περιττή κοιλίτσα. Ωστόσο πρέπει να τρέχετε με σωστό ρυθμό και να ακολουθήσετε κάποιες οδηγίες.

Αλλάζετε το ρυθμό σας: Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείτε το μεταβολισμό σας. Μην τρέχετε με έναν σταθερό ρυθμό, ανά δέκα λεπτά αλλάζετε την ένταση του τρεξίματος.

Επιμηκύνετε την προπόνηση: Για να χάσετε το περιττό πάχος της κοιλιάς πρέπει να κάψετε λίπος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε και να κουραστείτε λίγο παραπάνω από αυτό που είχατε συνηθίσει. Προσθέστε ακόμα δέκα λεπτά στην προπόνησή σας και θα δείτε αποτελέσματα.

Ψηλά τα γόνατα: Είναι σκληρή άσκηση, ωστόσο θα μειώσει το συνολικό βάρος του σώματός σας, επομένως και στην κοιλιά σας. Θα γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας και θα αποκτήσετε γράμμωση. Σηκώνετε τα γόνατά σας όσο πιο ψηλά μπορείτε, ενώ τρέχετε.

Το διαβάσαμε στο KoolNews

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου