Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Μέσω καθρέφτη έπαιρναν μάτι οι άνδρες τις γυναικείες τουαλέτες


By on 8:28 μ.μ.Σε ένα κλαμπ της πόλης του Εδιμβούργου στη Σκοτία
είχε τοποθετηθεί καθρέφτης διπλής όψεως για να μπορούν οι άνδρες θαμώνες να παρακολουθούν τις γυναίκες στις τουαλέτες. Οχι όμως όποιοι και όποιοι θαμώνες, αλλά αυτοί που έχουν θέα στον καθρέφτη, από ένα ειδικό δωμάτιο στο κλαμπ «Shimmi Room» το οποίο ενοικιάζεται για 800 λίρες το βράδυ.

Το πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν «ματάκηδες» που τις παρακολουθούν. Μια φωτογραφία που πήρε ένας επισκέπτης του ιδιωτικού δωματίου και δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ, «έκαψε» τους ιδιοκτήτες του κλαμπ και τώρα αντιμετωπίζουν αυστηρότατες ποινές.

Οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να δικαιολογήσουν αυτήν την παρανομία λέγοντας ότι το έκαναν για να «διασκεδάζουν» οι θαμώνες και για να μπορέσουν ίσως να πλησιάσουν γυναίκες πιο εύκολα αλλά και ότι υπήρχε μια πινακίδα που ενημέρωνε τις επισκέπτριες των τουαλετών. Οι γυναίκες θαμώνες του κλαμπ δηλώνουν σοκαρισμένες και λένε πως δεν γνώριζαν ότι παρακολουθούνται.
aniwthoi.net

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου