Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Βρήκαν το δρόμο σωτηρίας για τον Τόμας Πρωτόπαπα


By on 2:29 μ.μ.


Περί μακράς αναμονής (και παραμονής στο νοσοκομείο, συνδεδεμένος με τα μηχανήματα) κάνει λόγο ο ...θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας, σε νέες του δηλώσεις.

«Ο Τόμας μπαίνει σε μία μακρά αναμονή και μπορεί να έχουμε νέα, που θα είναι πολύ καλύτερα, μετά από αρκετούς μήνες. (…)

Ότι ήταν να γίνει ιατρικώς, έχει γίνει. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή κι αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία βελτίωση στις αντιδράσεις του». 


Αυτό δήλωσε στην Espresso ο Γιώργος Πρωτόπαπας, θείος του Τόμας και διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS, σχετικά με την κατάσταση του άτυχου 26χρονου. Προσθέτοντας ότι ούτε συντρέχει λόγος για μεταφορά του στο εξωτερικό, ούτε υπάρχει το ενδεχόμενο να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα «Αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα. (..)

Όσον αφορά την μετακίνησή του, δεν γνωρίζω τι θα γίνει σε δύο εβδομάδες, αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν συντρέχει λόγος μετακίνησής του». Τέλος ο θείος του Τόμας μίλησε και στο Star. 
Εκεί που δήλωσε «Ο Τόμας, βρίσκεται σε ένα σημείο το οποίο μόνο ο οργανισμός του και ένα θαύμα θα μπορέσουν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Μια αναμονή που μπορεί να κρατήσει εβδομάδες ή και μήνες. Πάρα πολλά από τα περιστατικά που μας έχουν ενημερώσει, έχουν μείνει σε κώμα 3,5,7 μήνες, και ανένηψαν»..
mychannel.gr

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου