Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δείτε που θα βρέξει τη Δευτέρα, τη Τρίτη και τη Τετάρτη !!


By on 3:06 π.μ.


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από τη Δευτέρα ως και τη Τετάρτη σε περιοχές της βόρειας και δυτικής Ελλάδας.

- Κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών κυρίως ωρών της Δευτέρας, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Κάποιες βροχές ίσως επηρεάσουν και νησιά του βόρειου Ιονίου.

- Τις μεσημεριανές και απογευματινές κυρίως ώρες της Τρίτης, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, αλλά και σε περιοχές των πιο βόρειων και δυτικών τμημάτων της Θεσσαλίας. Κάποιες βροχές ίσως σημειωθούν πολύ πρόσκαιρα και σε νησιά του βόρειου Ιονίου.

- Από το μεσημέρι ως και το βράδυ της Τετάρτης, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειώνονται σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της δυτικής κυρίως Στερεάς Ελλάδας. Κάποια φαινόμενα ίσως επηρεάσουν και το βόρειο Ιόνιο.
πηγη

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου