Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον Micheal Jackson


By on 2:44 π.μ.


Εφημερίδα του Λονδίνου υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της φακέλους του FBI που αναφέρουν ανατριχιαστικά πράγματα για τoν Michael Jackson, που γυρίζουν το στομάχι!

Η Sunday People του Λονδίνου, κυκλοφόρησε με μεγάλο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, η εφημερίδα έχει στην κατοχή της φακέλους του FBI που αναφέρουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον Micheal Jackson.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι φάκελοι αυτοί αναφέρουν πως ο Jackson είχε πληρώσει πάνω απο 35 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει την σεξου@λική κ@κοποίηση τουλάχιστον 24ων μικρών @γοριών.

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης πως σε έναν απο τους φακέλους υπάρχουν και βίντεο.
Στο ένα φαίνεται ο Jackson να βλέπει υλικό την ώρα που κάνει άσεμνες πράξεις σε ένα μικρό @γοράκι, ενω σε άλλο ο ποπ σταρ φαίνεται να κάνει άσεμνα πράγματα σε ένα πολύ γνωστό παιδί-αστέρα της εποχής εκείνης.

Οι φάκελοι του FBI με την ονομασία CADCE MJ-02463 και CR 01046 δεν δώθηκαν ποτέ πίσω στην εισαγγελεία μετά την περίφημη δίκη του 2005, και τώρα βρέθηκαν στα χέρια της Sunday People. 

Οι φάκελοι, αυτοί είχαν συγκεντρωθεί τότε απο τον δικηγόρο του Jackson Anthony Pellicano, ο οποίος τώρα είναι φυλακή για 15 χρόνια για άσχετη υπόθεση, και ο οποίος είχε διορισθεί απο τον Jackson τότε για να μαζέψει και να θάψει αυτά τα έγγραφα.

Παρόμοια στοιχεία, πάλι απο το FBI, είχε πάρει το 2009 η Daily News, κάτω απο την ομπρέλα του Νόμου Για Ελέυθερη Πληροφόρηση που υπάρχει στις ΗΠΑ.

fwnazw.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου