Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τι γίνεται αν ένας άντρας κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγει θετικό;;;


By on 2:18 π.μ.


Οι άντρες μερικές φορές κάνουν περίεργα πράγματα, έτσι για πλάκα. Οταν ένας τύπος βρήκε στο μπάνιο ένα αχρησιμοποίητο τεστ εγκυμοσύνης της πρώην του, σκέφτηκε να το κάνει... Και το τεστ βγήκε θετικό! Δηλαδή, τι έγινε; Ο τύπος ήταν έγκυος; Αυτό βέβαια ήταν αδύνατο, αλλά το τεστ στην ουσία του έδειξε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μόνο που εκείνος δεν το ήξερε ακόμη...

Την παράξενη αυτή ιστορία την πόσταρε ένας χρήστης της ιστοσελίδας Reddit με τη μορφή κόμικ, καθώς του φάνηκε πολύ αστεία.

Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα του τεστ δεν ήταν για γέλια. Οι άλλοι χρήστες του είπαν ότι όταν ένας άντρας κάνει τεστ εγκυμοσύνης και αυτό βγει θετικό, τότε πρέπει αμέσως να κάνει εξετάσεις για καρκίνο στους όρχεις.

Τα τεστ εγκυμοσύνης είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να ανιχνεύουν στα ούρα την αυξημένη ποσότητα μιας συγκεκριμένης ορμόνης (hCG). Αν αυτή η ορμόνη εμφανίζεται αυξημένη στα ούρα του άντρα, τότε αυτό αποτελεί σημάδι ότι  μπορεί να έχουν προσβληθεί από καρκίνο.

Υστερα από μέρες ο χρήστης πόσταρε ένα δεύτερο κόμικ στο οποίο έλεγε ότι ο άντρας που έκανε το τεστ ήταν ένας φίλος του. Ο άνθρωπος αφού πληροφορήθηκε το τι μπορεί να σημαίνει το «θετικό», πήγε στο γιατρό και εκείνος του είπε ότι όντως έχει πρόβλημαι και είναι τυχερός που το κατάλαβε (έστω και στην τύχη) αρκετά γρήγορα.
πηγη
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου