Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τους 38oC θα αγγίξει η θερμοκρασία στη χώρας μας.


By on 4:04 π.μ.


Τους 38oC θα καταφέρει να αγγίξει η θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες της σημερινής ημέρας, σε αρκετές περιοχές της χώρας μας.

Περιοχές όπως είναι ο κάμπος των Σερρών, της Θεσσαλίας, της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, αναμένεται αργά το μεσημέρι, να έχουν θερμοκρασίες που θα αγγίζουν και τους 38oC !!

Πραγματικά η ζέστη θα είναι ανυπόφορη σε ορισμένες περιπτώσεις. Πολλοί θα αναρωτιέστε αν είναι ασυνήθιστες τέτοιες θερμοκρασίες για την εποχή που διανύουμε. Εμείς θα σας πούμε με βεβαιότητα, ότι δεν είναι ασυνήθιστες τέτοιες θερμοκρασίες για τη χώρα μας τέτοια περίοδο, καθώς και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ακόμα και θερμοκρασίες που άγγιζαν τους 40oC.


Κάντε λίγη υπομονή λοιπόν, καθώς από τη Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, προβλέπεται πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας ως και 6 με 7 βαθμούς Κελσίου. Από την επόμενη εβδομάδα διαφαίνεται μία νέα άνοδος του υδραργύρου, ωστόσο είναι μακριά για να σιγουρέψουμε μία τέτοια πρόβλεψη.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου