Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ριάλιτι - ΣΟΚ: Πουλάνε την παρθevιά τους μπροστά στην κάμερα


By on 11:04 μ.μ.


Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί ένα νέο ριάλιτι που θα κάνει το ντεμπούτο του τον...Οκτώβριο στο ΜΙPCOM, ένα εμπορικό φεστιβάλ της βιομηχανίας του θεάματος που λαμβάνει χώρα στις Κάννες. Το όνομα αυτού; «Vιrgιns Wanted», δηλαδή «Ζητούνται Παρθέveς».

Ο σκηνοθέτης του ριάλιτι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί.

Πριν λίγο καιρό, όπως σας είχαμε γράψει, δημιούργησε μαζί με μια μεγάλη ομάδα το πιο hot ντοκιμαντέρ όλων των εποχών κατά τη διάρκεια του οποίου μια 20χρονη Βραζιλιάνα, η Καταρίνα Μιλιορίνι, κινηματογραφήθηκε να χάνει την παρθevιά της με πλειστηριασμό για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 780.000 δολαρίων, ενώ ο παρτενέρ της για 3.000.
Βασιζόμενος λοιπόν στην επιτυχία και τον σάλο του πρώτου εγχειρήματος, ο Τζάστιν Σισάλιτι κάνει το απόλυτο comeback με αυτό το νέο ριάλιτι στο οποίο μια γυναίκα και ένας άνδρας θα βγάζουν σε πλειστηριασμό την «παρθevιά» τους.

«Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαιο διανομής με πολυεθνική στο χώρο της ψυχαγωγίας. Ο λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση ήταν ο τεράστιος αριθμός e-mails που δεχόμαστε από παρθeveς και πλειοδότες από όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 50 την εβδομάδα. Επίσης, μας έχουν στείλει και 500 βίντεο, εξηγώντας μας η καθεμία γιατί πρέπει να είναι εκείνη που θα πρέπει να επιλέξουμε να βγει η παρθevιά της σε πλειστηριασμό».


Τι άλλο θα δούμε!


πηγη
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου