Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Να πως πέρασε η Τζούλια Αλεξανδράτου την πρώτη νύχτα του γάμου της..


By on 4:38 μ.μ.



Η πρώτη νύχτα του γάμου ήταν ξεχωριστή για την Τζούλια Αλεξανδράτου και θέλησε να την μοιραστεί με του διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook ποστάροντας πως νοιώθει για τη λαμπρή αυτή μέρα της ζωής της και περιγράφοντας πόσο ευτυχισμένη είναι.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι και επίσημα παντρεμένη μιας και την Πέμπτη(20/6) το πρωί ανέβηκε τα σκαλιά του… δημαρχείου της Βιέννης με τον αγαπημένο της Κριστιάν Καρποζήλο. Από την πρώτη στιγμή το μοντέλο άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες του γάμου της στο Facebook, ενώ και κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του γάμου δεν άφησε τους θαυμαστές της παραπονεμένους ενημερώνοντάς τους για το πως αισθάνεται και πως περνάει.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματά σας. Με άγγιξαν. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε την ευτυχία μου! Ευχαριστώ», έγραψε γύρω στις 3 τα ξημερώματα η Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ μια ώρα αργότερα επέστρεψε γράφοντας: «Ημέρα κλάματος σήμερα. Αλλά κλάμα ευτυχίας. Είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου».
Δείτε τι έγραψε η Τζούλια στο Facebook

Τζούλια Αλεξανδράτου πρώτη νύχτα γάμου γάμος
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου