Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Μήπως αυτός ο ερωτύλος είναι ο σύζυγος σας;»: Η φωτογραφία με τα 220.000 shares στο Facebook που κάνει θραύση [εικόνα]


By on 4:16 μ.μ.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία ενός... ερωτύλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του περιέγραφε σε φίλους του τις ερωτικές του περιπέτειες. Για κακή του τύχη μια συνταξιδιώτισσά του άκουσε τα όσα έλεγε, τον φωτογράφισε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, παρακαλώντας για αναδημοσίευση προκειμένου να μάθει η γυναίκα του τα καμώματά του.

Η Στέφ Στράιρ, η συνταξιδιώτισσα του ερωτύλου, έγινε έξω φρενών με τα όσα περιέργραφε ο νεαρός άνδρας στους φίλους του και αποφάσισε να φθάσει μέχρι τη... γυναίκα του, για να τον τιμωρήσει. Τον φωτογράφισε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και στη συνέχεια ανέβασε την εικόνα του στο Facebook γράφοντας:«Εάν αυτός είναι ο άντρας σου, να ξέρεις ότι ταξίδευα μαζί του για δύο ώρες από τη Φιλαδέλφεια ακούγοντας αυτόν τον αποτυχημένο και τους φίλους του να μιλούν για τις πολυάριθμες παράλληλες σχέσεις τους και πόσο χαζές είναι οι γυναίκες τους που δεν μπορούν να τους πιάσουν στα πράσα. Παρακαλώ προχωρήστε σε αναδημοσίευση».


Η συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 220.000 shares.
efimerida
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου