Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

«Υπήρξε σύγχυση. Δεν απεβίωσε ο Κιλιγκαρίδης»


By on 6:01 μ.μ.



Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης δεν έχει φύγει από τη ζωή, όπως μεταδόθηκε από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κανόε-καγιάκ, Αντώνης Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα newsit.gr και εξήγησε ότι υπήρξε σύγχυση και γι αυτό μεταδόθηκε λανθασμένα η είδηση του θανάτου του Έλληνα αθλητή.

«Υπήρξε σύγχυση. Το ιατρικό συμβούλιο του νοσοκομείου ανακοίνωσε νωρίτερα ότι είναι κλινικά νεκρός και ότι πρόκειται να τον αποσυνδέσουν στα επόμενα 5 λεπτά. Αυτό μετέφερε και ο τεχνικός σύμβουλος και προπονητής, βγαίνοντας από το νοσοκομείο. Με παρέμβαση, ωστόσο, της πρέσβειρας της Ελλάδας στη Βαρσοβία, πάρθηκε μία ημέρα παράταση για την αποσύνδεση από τα μηχανήματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος, ενώ σε ερώτηση αν μπορεί να αλλάξει κάτι, φάνηκε απαισιόδοξος.


«Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε άλλη παράταση. Δυστυχώς δεν φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο της οικογένειας».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου