Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Χαμός στο Facebook με το μήνυμα για το «κιγκλίδωμα τιμής»!


By on 4:38 μ.μ.


Σάλο έχει προκαλέσεις τις τελευταίες ώρες ένα μήνυμα, το οποίο κάνει το γύρο του Facebook και αναμεταδίδεται από τον ένα χρήστη στον άλλο, με τη διαδικασία του share.
Το εν λόγω μήνυμα, αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ, πως το ο γίγαντας των social media «κλείνει», και από εδώ και στο εξής, θα είναι μόνο με... συνδρομή!
Το αποκαλούν μάλιστα, «κιγκλίδωμα τιμής». Τι σημαίνει αυτό; Πως οι συνδρομητές θα χωριστούν σε χρυσούς, ασημένιους, και χάλκινους.
Οι χρυσοί θα πληρώνουν συνδρομή 9,9$ κάθε μήνα, οι ασημένιοι 6,99$ και οι χάλκινοι 3,99$.
Μάλιστα, το μήνυμα προειδοποιεί ότι αν το αντιγράψεις και το δημοσιεύσεις γρήγορα, η εικόνα θα γίνει μπλε, και το Facebook θα είναι δωρεάν.
Τέλος, τονίζει πως αν δεν το κάνετε αυτό, ο λογαριασμός σας θα... διαγραφεί, ενώ επικαλείται για την εγκυρότητα του τις ειδήσεις, μιας και αναφέρθηκε κι εκεί ότι το Facebook αλλάζει και γίνεται επί πληρωμή.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που τέτοιου είδους μηνύματα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα ή πλάκα.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου