Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ 7/6-8/6/2013


By on 3:16 μ.μ.


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Παρασκευής 7/6 και του Σαββάτου 8/6, σε αρκετές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι βροχές και οι καταιγίδες, θα έχουν τη μορφή μπόρας, δηλαδή βροχής με απότομη έναρξη και λήξη.

Πιο αναλυτικά :

Τις μεσημεριανές και απογευματινές κυρίως ώρες της Παρασκευής, αναμένεται να σημειώνονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, του βορειοανατολικού Αιγαίου, της Στερεάς Ελλάδας και της ημιορεινής και ορεινής Πελοποννήσου.


Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου, αναμένεται να σημειώνονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σε περιοχές της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, της Θράκης, του βορειοανατολικού Αιγαίου, της Στερεάς Ελλάδας και της ημιορεινής και ορεινής Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα θα έχουν πιο μεγάλη διάρκεια και πιο μεγάλη ένταση από τη Παρασκευή.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου