Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δείτε την κορυφαία ατάκα που είπε ο Αγάθωνας για τον Παντελίδη!


By on 8:41 μ.μ.

Αγάθωνας: «Ο Παντελίδης γεμίζει τα μαγαζιά γιατί η χώρα μας έχει πολλούς κωφούς»


Ο Αγάθωνας μίλησε για την συμμετοχή του στην Eurovision, με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελε να συνεργαστεί ενώ σχολίασε και κάποιους άλλους καλλιτέχνες.

Για την Eurovision είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» ότι θα ξαναπήγαινε με κάποια άλλη χώρα αυτή την φορά καθώς ο λόγος είναι ότι θα έπαιρνε λεφτά και δεν θα χρειαζόταν να βάλει από την τσέπη του όπως έκανε φέτος. Όσο για το αν άλλαξε κάτι μετά την συμμετοχή του στην Eurovision δήλωσε πως τις ίδιες δουλειές που είχε κάθε χρόνο έχει και φέτος. Ακόμη είπε πως τον ενοχλούσε πολύ που ο κόσμος τον ήξερε από την διαφήμιση που είχε κάνει τότε για το λαϊκό λαχείο και ότι ποτέ δεν πληρώθηκε γι αυτή την διαφήμιση.

Όπως είπε θα ήθελε να συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου καθώς όπως δήλωσε είναι παπαριζικός μέχρι το κόκαλο, ενώ στην συνέχεια καλέστηκε να βαθμολογήσει κάποιους άλλους καλλιτέχνες, στον Γιάννη Πάριο λοιπόν έβαλε 12 καθώς είπε πως τον θεωρεί πολύ καλό τραγουδιστή, όσον αφορά τον Γιώργο Νταλάρα του έδωσε 2.5 αλλά δεν θέλησε να το αιτιολογήσει. Για τον Αντώνη Ρέμο είπε πως τον θεωρεί τον νέο Γιάννη Πάριο και τον χαρακτήρισε τσαχπίνη βαθμολογώντας τον με 10.

 Όσο για τον Παντελή Παντελίδη είπε πως μοιάζει με καμιά 300αριά άλλους τραγουδιστές κι ότι τα μαγαζιά γεμίζουν λόγω ότι η χώρα μας έχει πολλούς κωφούς ενώ στην συνέχεια είπε ότι βάζει και στοίχημα πως σε έναν χρόνο δεν θα υπάρχει πουθενά. Για τον Νότη Σφακιανάκη είπε πως τον πάει σαν άνθρωπο και του αρέσει που λέει την γνώμη του ακόμη κι αν κάνει λάθη.


Τέλος αποκάλυψε πως δεν πιστεύει στον Θεό συγκεκριμένα είπε δεν πιστεύει πουθενά και πως η μόνη ανώτερη δύναμη είναι η βαρύτητα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου