Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

«ΒΑΤΕΡΛΟ» ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΚΟΥΒΕΛΗ Ο Α. Σαμαράς πέρασε την σκληρή γραμμή για την ΕΡΤ υπό την απειλή των εκλογών


By on 9:19 μ.μ.


Σκληραίνει τη στάση του το Μέγαρο Μαξίμου απέναντι στους δύο κυβερνητικούς εταίρους   απορρίπτοντας –στην ουσία- την προοπτική νέας συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, όπως ζήτησαν Βενιζέλος και Κουβέλης για το θέμα της ΕΡΤ.

Στην απάντησή του το Μαξίμου ουσιαστικά «αδειάζει» του δύο –«ταλαιπωρημένους»- πολιτικούς αρχηγούς λέγοντας «ποια νέα συνάντηση; Και την Κυριακή τι κάναμε;».

Με την στάση του αυτή ο πρωθυπουργός δείχνει και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους στην υπόθεση της ΕΡΤ, έχοντας στο συρτάρι του και κρυφές δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν στήρ5ιξη για το κλείσιμο της ΕΡΤ που κυμαίνεται από 60 έως και 65%-

Αυτό που ουσιαστικά είπε το Μαξίμου στους κυβερνητικούς εταίρους είναι πως όσες συναντήσεις και αν κάνουμε η απόφαση για την ΕΡΤ είναι δεδομένη και καλά θα κάνετε είναι να προσαρμοστείτε με αυτή τη γραμμή ή ρίξτε την κυβέρνηση.

Σε μια τέτοια όμως περίπτωση οι χαμένοι θα είναι σίγουρα τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, κάτι που το γνωρίζουν άριστα και οι δύο τους.


Τώρα όμως και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αν και απέφυγαν τον «σκόπελο» των πρόωρων εκλογών είναι υποχρεωμένοι να στραφούν στα εσωτερικά μέτωπα των κομμάτων τους καθώς αυτά ουσιαστικά «βράζουν». Ήδη καταμετρώνται οι πρώτες απώλειες και οι «αριστερές συνιστώσες» τους ζητούν ή ακύρωση της απόφασης για την ΕΡΤ ή εκλογές.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου