Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Τώρα αυτό είναι λαικισμός Αντωνάκη για να ξέρουμε;…Αμαλιάδα: Μαθητές δεν πήγαν να δώσουν εξετάσεις στο σχολείο γιατί πεινούσαν!


By on 3:35 μ.μ.


To απίστευτο δράμα μιας οικογένειας από την Αμαλιάδα έφεραν στο φως οι γραπτές εξετάσεις...

Τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας της κυρίας Ανδριάνας, που φοιτούν στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας, δεν πήγαν να γράψουν διαγώνισμα τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι δυσκολίες διαβίωσης δεν άφηναν πολλά περιθώρια.

Η υποδιευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη και την Πέμπτη, μόλις έπειτα από δύο ημέρες, κλιμάκιο της οργάνωσης, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Λαγκαδινό βρέθηκε στο Περιστέρι του δήμου Ήλιδας και επισκέφθηκε την πολύτεκνη οικογένεια, προσφέροντας ηθική και υλική συμπαράσταση.


Μάλιστα, σύμφωνα με το ilialive.gr, ανάλογα περιστατικά, όπου μαθητές δεν προσήλθαν στα διαγωνίσματα του σχολείου τους ήταν αρκετά και η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη μέσω του δασκάλου του χωριού, ειδοποίησε όλες τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, να προσέλθουν στα γραφεία της οργάνωσης στην Αμαλιάδα για να λάβουν τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά, όπως κι έγινε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου