Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σαρώνεται το Παγγαίο Όρος για τον εντοπισμό του 23χρονου Αλβανού


By on 2:05 μ.μ.


Σαρώνεται το Παγγαίο Όρος για τον εντοπισμό του 23χρονου Αλβανού
Πλήθος αστυνομικών δυνάμεων έχουν αποκλείσει σε μία τεράστια ακτίνα το Παγγαίο Όρος ώστε να αποτρέψουν την διαφυγή του 23χρονου Αλβανού, ενώ στις έρευνες έχουν επιστρατευθεί ακόμα και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι-ανιχνευτές.


Λίγο μετά τις 10 το βράδυ η περιπέτεια της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά έλαβε τέλος μαζί με την αγωνία των συγγενών της. Ο εργοδότης του 23χρονου έπαιξε το πλέον καταλυτικό ρόλο γι’ αυτό, καθώς επικοινώνησε με την Αστυνομία, όταν ο 23χρονος ήρθε σε επαφή μαζί του και έτσι με την καθοδήγηση των αστυνομικών, τον έπεισε να παραδώσει την κοπέλα. Το ραντεβού δόθηκε σε ένα σημείο κοντά στην Παλαιά Εθνική Οδό στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας και όταν ο 23χρονος αντιλήφθηκε την ύπαρξη αστυνομικών άφησε την κοπέλα και διέφυγε τρέχοντας μέσα στο δάσος.

Οι αστυνομικοί τον είδαν, όμως δεν θέλησαν να ρισκάρουν και έτσι αποφάσισαν πρωτίστως να απομακρύνουν την κοπέλα με ασφάλεια, η οποία ήταν απλά ταλαιπωρημένη αλλά καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, αφού αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στην ύπαιθρο επί δύο συνεχή 24ωρα με σχεδόν μηδενικές προμήθειες. Τα πρώτα δύο 24ωρα είχαν βρει καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και φαγητό κατάφεραν να βρουν από έναν αλλοδαπό εργάτη εξοχικής κατοικίας που τους λυπήθηκε.

Όλες αυτές τις ημέρες έβλεπαν τις διαρκείς εφόδους της Αστυνομίας σε παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίσματα και έτσι αποφάσισαν να ρισκάρουν την διαμονή τους μέσα στο δάσος, μέχρι που και ο ίδιος ο 23χρονος πείστηκε ότι δεν είχε πλέον άλλη δυνατότητα παρά να παραδώσει στις Αρχές την 13χρονη. Ο νεαρός  Αλβανός εργαζόταν στην περιοχή ως βοσκός, είχε συλληφθεί πριν έναν χρόνο για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών και είχε απελαθεί από τη χώρα. Είχε επιστρέψει όμως με τον ίδιο παράνομο τρόπο που είχε πράξει και στην αρχή μέσα  από τα βουνά, τα οποία ειδικά πλέον γνωρίζει στον απόλυτο βαθμό.


Η 13χρονη ζήτησε από τους Αστυνομικούς να μη τον καταδιώξουν και τόνισε πως είχε πάει με την θέλησή της μαζί του. Το σημείο που παραμένει κάπως θολό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν ληφθούν όλες οι καταθέσεις, είναι πόσο καιρό γνωρίζονταν η 13χρονη με τον 23χρονο Αλβανό, αφού η μεν πρώτη ανέφερε στους αστυνομικούς πως τον γνώρισε μόλις πριν λίγες ημέρες μέσω Facebook, ενώ ο εργοδότης του 23χρονου φέρεται να κατέθεσε πως σύμφωνα με τα όσα του εκμυστηρεύτηκε ο νεαρός την γνώριζε εδώ και δύο χρόνια, δηλαδή από τα 11 έτη της! Οι έρευνες θα συνεχιστούν για τον εντοπισμό του νεαρού, αφού σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για αρπαγή ανηλίκου, ενώ η 13χρονη θα επιστρέψει πίσω στη γιαγιά της, με την οποία μένει, στα Σπάτα.
http://exelixeis.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου