Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ο συντροφός σου δεν θέλει να εχεις φίλους άντρες.Πως αντιδράς;


By on 7:52 μ.μ.



Έρωτας ή φιλία; Ένα δίλλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές γυναίκες και που όμως δεν θα έπρεπε να υφίσταται καθόλου.

Πολύ συχνά, οι φίλοι και ο σύντροφος, κυρίως όταν οι φίλοι δεν είναι κοινοί και για τους δύο, δεν μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά στη ζωή σας. Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Σίγουρα πάντως δεν απαρνείστε τους φίλους σας για τον εκλεκτό της καρδιάς σας.

Αυτό που θα πρέπει να του υπενθυμίσετε αλλά και να του ξεκαθαρίσετε είναι πως οι φίλοι σας αποτελούσαν μέρος της ζωής σας πολύ πριν μπει εκείνος σε αυτή. Να έχετε πάντα μια θέση στην κοινή ζωή με τον σύντροφό σας για τους φίλους σας.

Μπορείτε να τους βλέπετε μαζί με τον σύντροφό σας αλλά προσπαθήστε να τους βλέπετε και μόνη σας, γιατί μπορεί μεν να τα βρούνε κάποια στιγμή και να συγχρωτιστούν αλλά μπορεί και να μην εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος.

Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως οι φίλοι δρουν ευεργετικά και μερικές φορές χαλαρωτικά στη ζωή μας. Πόσα είναι εκείνα τα πράγματα που μπορείτε να συζητήσετε με τους φίλους σας και δεν μπορείτε να πείτε στον σύντροφό σας;

Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη του νομίσματος. Σας ζητάει εκείνος να βγείτε με τους φίλους του αλλά δεν έχετε τίποτα κοινό μαζί τους; Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε.

Μπορείτε να κάνετε μία ήρεμη συζήτηση μαζί του, να του εξηγήσετε την κατάσταση και να κανονίσετε να βγείτε ένα βράδυ ο καθένας με τη δικιά του παρέα, με τα άτομα που γνωρίζετε καλά και που είστε φίλοι από παλιά, χωρίς να καταπιέζετε τους εαυτούς σας.

Σε καμία περίπτωση, όμως, μην επιτρέψετε στον σύντροφό σας να σας απαγορέψει να δείτε τους φίλους σας. Στην τελική, αν αδυνατεί να κατανοήσει την ανάγκη σας, αν δεν μπορεί να εκτιμήσει την αξία της φιλίας ή δεν σας εμπιστεύεται αρκετά ώστε να σας αφήσει να βγείτε με την παρέα σας, ίσως η καλύτερη λύση να είναι ο χωρισμός.

Ένας σύντροφος που σας απομονώνει από τα θέλω σας και τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει εσείς να είναι στη ζωή σας δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα, αλλά ούτε και να σας κάνει ευτυχισμένη.pathfinder.gr
 ginaikiaomorfia

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου