Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μπάχαλο με το καινούριο πεντάευρω ! Τα ATM δεν το αναγνωρίζουν !


By on 12:54 μ.μ.


Ένα μπάχαλο έχει αρχίσει να δημιουργείται σε όλη την χώρα με την κυκλοφορία του νέου χαρτονομίσματος των πέντε ευρώ το οποίο δεν αναγνωρίζεται από τα ΑΤΜ!

Η αναστάτωση δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο καθώς και στην Γαλλία υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα. Η αναβάθμιση του χαρτονομίσματος έγινε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να είναι πιο δύσκολο να πλαστογραφηθεί, ωστόσο η αναβάθμιση αυτή δεν αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.
Το μεγάλο πρόβλημα ωστόσο είναι, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΟΤΟΕ, Α. Μυλωνόπουλος, πως ακόμη κι αν αναβαθμιστούν τα μηχανήματα, τότε δεν θα γίνεται δεκτό το παλαιό χαρτονόμισμα. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι πως θα πρέπει να αποσυρθεί οριστικά το παλιό.

Πάντως ο κ. Μυλωνόπουλος καθησύχασε και τόνισε πως μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά η ΕΕ ξεκίνησε την αναβάθμιση των χαρτονομισμάτων από το 5ευρω για να μην υπάρξουν επιπλοκές και προβλήματα στους πολίτες σε συναλλαγές με μεγάλα ποσά.
koolnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου