Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Eίδαμε γοργόνα στα βράχια ,σαύρα στον Αρη, δείτε και ένα φάντασμα τώρα !!


By on 8:16 μ.μ.


Μετά το βίντεο με τη γοργόνα στα βράχια στο Ισραήλ, τις εικόνες με τη σαύρα στον Αρη το γύρο του κόσμου κάνει ένα άλλο βίντεο που καταγράφει μια...
σκιά (φάντασμα κατά ορισμένους) να ανεβαίνει τη σκάλα σε κλειστή αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και να γκρεμίζει τα πάντα στο πέρασμά της.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της 4ης Μαΐου στην κλειστή αγορά στο Σροπσάιρ του Ουέλινγκτον στη Βρετανία. Πολλοί είναι αυτοί που κοιτώντας το βίντεο παρατήρησαν μια... σκιά να ανεβαίνει τη σκάλα. Βέβαια σε αυτό, καταγράφεται η ανεξήγητη πτώση κάποιων κουτιών που είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, ωστόσο, η σκιά που πολλοί σημειώνουν ότι βλέπουν δεν είναι και... ευκολοδιάκριτη.

Από την πλευρά της η διευθύντρια της αγοράς Κέι Μπόκι η οποία ανακάλυψε το επίμαχο βίντεο απ ό την κάμερα ασφαλείας ανέφερε χαρακτηριστικά:«Δεν υπήρχε κανείς στο κτίριο όταν έπεσαν τα κουτιά. Είδαμε ξανά και ξανά το βίντεο και παρατηρήσαμε τη σκιά να ανεβαίνει τα σκαλιά και μετά να ρίχνει τα κουτιά κάτω».
Μάλιστα, η κυρία Μπόι τονίζει ότι το φάντασμα φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο και συγκεκριμένα εμφανίζεται στα αριστερά της οθόνης και κινείται προς τα δεξιά, στη σκάλα.


Οι εργαζόμενοι στην αγορά υποστηρίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που περίεργα περιστατικά σημειώνονται στο συγκεκριμένο κτίριο. Υπάρχουν αναφορές για πόρτες που κλείνουν μόνες του και απόκοσμους ήχους γρυλισμάτων, όταν κανείς δεν είναι στο κτίριο.


gkourou.com
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου