Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Εντοπίστηκε στην Καβάλα η 13χρονη που χάθηκε από τα Σπάτα - Διαβάστε τι συνέβη


By on 1:51 μ.μ.


Στην περιοχή της Καβάλας εντοπίστηκαν τα ίχνη της Χριστίνας Κρασσά, της 13χρονης που εξαφανίστηκε στα Σπάτα το βράδυ της Κυριακής και για την οποία ειδοποιούσε το «Ambert Alert» από το «Χαμόγελο του παιδιού»...
Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας, κ. Κοσκερίδη στην Ελευθεροτυπία, τα ίχνη του κοριτσιού εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας.
Η μικρή βρέθηκε στην περιοχή ταξιδεύοντας μόνη της από την Αθήνα για να συναντήσει άνδρα, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο είχε γνωρίσει ένα χρόνο πριν στην Αθήνα.

Στον εντοπισμό της συνέβαλε η ενεργοποίηση της κάρτας του κινητού της και αμέσως ενημερώθηκε η οικογένειά της. Οι αστυνομικοί της Καβάλας μετά από μέρες ερευνών με ελικόπτερα και θερμικές κάμερες εντόπισαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου κοιμήθηκαν οι δύο τους καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό.


«Αν παραμένουν στην περιοχή, μέσα στο δάσος, πιστεύουμε πως θα τους βρούμε σήμερα. Εκτός αν έχουν βγει στο δημόσιο δρόμο κι έχουν φύγει γι’ αλλού», εκτίμησε ο κ. Κοσκερίδης.
aniwthoi
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου