Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Απίστευτο : Έκανε επέμβαση για καρκίνο των οστών και τώρα περιστρέφει το πόδι της κατά 180 μοίρες ! - ΒΙΝΤΕΟ


By on 2:11 μ.μ.


Κατάφερε να επιζήσει από τον καρκίνο και απέκτησε μια εκπληκτική ευκαμψία στο πόδι της.

Ο λόγος για την Jen O'Shea, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών.
Μετά όμως από μια επέμβαση, το πόδι της απέκτησε μια ευκαμψία πέρα από κάθε λογική.
Η εν λόγω γυναίκα μπορεί να περιστρέψει το πόδι της κατά 180 μοίρες χωρίς να πονάει ή να προσπαθεί ιδιαίτερα για να τα καταφέρει.
Όλα άρχισαν όταν η Jen O'Shea, διαγνώστηκε με σάρκωμα του Ewing, και τότε υποβλήθηκε σε εγχείριση κατά την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν εξ'ολοκλήρου τη δεξιά πλευρά της λεκάνης χωρίς να την υποκαταστήσουν.
Έκανε μήνες φυσιοθεραπεία μέχρι να μάθει να περπατά ξανά αλλά μόλις πέρυσι συνειδητοποίησε ότι το πόδι της έχει τέτοια ευκαμψία.






Στην αρχή μάλιστα ντρεπόταν να δείξει στους φίλους της ότι μπορεί να γυρίσει το πόδι της κατά 180 μοίρες ώστε να κοιτά το ταβάνι.Τώρα, όπως εξομολογείται το δείχνει σε όλους, μέχρι που δήλωσε συμμετοχή σε διαγωνισμό στο σόου της Ellen Degeneres.
"Μόνο για σένα Ellen θα δείξω σε όλους πόσο περίεργη είμαι", αναφέρει η ίδια σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ προσθέτει πως "και σε ποιον δεν αρέσει να κάνει τους άλλους να γελάνε και να τους τρομάζει λίγο".


Σημειώνεται ότι η Jen O'Shea δεν κέρδισε τον διαγωνισμό της Ellen Degeneres, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν άργησε να λάβει μέρος ή αν το σόου θα διεξάγει και πάλι τον διαγωνισμό και στο μέλλον.
e-magazino.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου