Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Αυτοί είναι οι "δολοφόνοι του Facebook" - Τι υποστηρίζουν


By on 2:41 μ.μ.


Η γυναίκα «αράχνη» και ένας από τους συνεργούς της, που δολοφόνησαν και λήστεψαν τον 30χρονο στη Δάφνη, οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Τι υποστήριξαν οι λεγόμενοι "δολοφόνοι του Facebook".

 dolofonoi fb2

Η 24χρονη «ψάρεψε» μέσω Facebook τον 30χρονο άνδρα, γιο ενεχυροδανειστή και όταν κατάφερε να την καλέσει σπίτι του, έβαλε μπροστά το σχέδιό της. Σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους τρεις συνεργούς της.

Έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν τον άτυχο άνδρα, αναγκάζοντάς τον να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου. Ο 30χρονος ξεψύχησε από ασφυξία. Εκείνοι, πήραν κοσμήματα και χρήματα 150.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Έφυγαν για τη Γερμανία αλλά η αστυνομία στο μεταξύ είχε φτάσει στα ίχνη τους. Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την 24χρονη και έναν 20χρονο συνεργό της. Οι άλλοι δυο δράστες, αναζητούνται.
dolofonoi fb3

Στον ανακριτή, τόσο η 24χρονη όσο και ο 20χρονος υποστήριξαν ότι συμμετείχαν στη ληστεία, βρίσκονταν στο διαμέρισμα αλλά δεν παραδέχονται ότι έχουν συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου άνδρα. Και επί της ουσίας ρίχνουν την ευθύνη στους συνεργούς τους, που διαφεύγουν στο εξωτερικό.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου