Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αυτός είναι!!!!!!! Kατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών


By on 7:14 μ.μ.




Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου ο οποίος συνελήφθη  για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.
Πρόκειται για τονΣτέλιο Γεωργιάδη του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο Στέλιος Γεωργιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από την απολογία του στη 10η ανακρίτρια και κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος τουλάχιστον 21 κοριτσιών.



Ο 40χρονος παρίστανε τον αστυνομικό, αποπλανούσε κορίτσια 10 έως 14 ετών και ασελγούσε εις βάρος τους.
Από τη μέχρι τώρα έρευνα, έχει διαπιστωθεί ότι κατά την τελευταία πενταετία έχει ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.


Τη δεκαετία 1995-2005, ο 40χρονος είχε συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί.
ΠΗΓΗ

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου