Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δείτε: Συνομιλία όλο ερωτισμό μεταξύ 13χρονης και 23χρονου - Πως ξεμυαλίζονται τα παιδιά και πως δρουν ανενόχλητα στο ιντερνετ


By on 12:39 μ.μ.

Μέσω Facebook κατάφερε ο 23χρονος Μαριόν Αγιάζι (Μario Aiazi) να έρθει κοντά στην 13χρονη Χριστίνα Κρασσά και να την ξεγελάσει προκειμένου να ζήσουν τον «έρωτά» τους μακρυά από όλους...


Η ανήλικη κοπέλα που αγνοείτο από την περασμένης Κυριακή βρέθηκε τελικά το βράδυ της Πέμπτης μόνη της σε μία παραλία της Καβάλας χωρίς να δώσει καμμία πληροφορία για τον Αλβανό «σύντροφό» της ο οποίος είναι εξαφανισμένος.

Οι διάλογοι και οι κουβέντες των δύο νεαρών στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σοκάρουν. Ο 23χρονος Μαριόν εργάζεται ως DJ σε διάφορα μπαρ της Καβάλας, μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι και δηλώνει πως ενδιαφέρεται για γνωριμίες με γυναίκες στο προφίλ του.

Όπως προκύπτει από τα μηνύματά του στο Facebook ο δράστης είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου και την αδερφή της κοπέλας αλλά σχεδίαζε να «κλεφτεί» με την 13χρονη λίγο μετά το Πάσχα. Η συχνή τους επαφή έκανε την ανήλικη Χριστίνα να αισθανθεί οικεία μαζί του και να πάρει την απόφαση να πάει μόνη της μέχρι την Καβάλα να την βρεί.

Ενδεικτικό των διαθέσεών του είναι και ένας δημόσιος διάλογος που είχε με την αδερφή της Χριστίνας όπου της έλεγε πως δεν θα την πάει και στην.. Κίνα!

«Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα την πάω και στην Κίνα εδώ θα είμαστε» έγραψε σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αδερφή της 13χρονης η οποία τον ρωτούσε συνεχώς πως θα ένιωθε αν εκείνος έχανε τη δική του αδερφή.
«Σεν με νοιάζει με ποιον θα είναι η αδερφή μου, αρκεί να είναι ευτυχισμένη» σχολίασε η αδερφή της.

Διάλογοι όλο ερωτισμό
Μάριο Αγιάζι : «γιατί αγάπη μου σε άφησα εγώ;»
13χρονη: «Οχι δεν με άφησες αλλά πρόσεξε μην το κάνεις…»
Μάριο Αγιάζι: «χααα ματάκια μου όμορφα. Το φεγγάρι είναι πιο κοντά γιατί μαζί σου τφτάνω πιο μακριά»
13χρονη: «Ναι όντως.., να είμαι απλά μαζί σου και καταφέρνω τα ΠΑΝΤΑ…»
Μάριο Αγιάζι: «ομορφιάααα μουυυυ»




Αυτό που πραγματικά προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, είναι το γεγονός πως η 13χρονη φαίνεται πως ήταν «ερωτευμένη» με τον 23χρονο, γεγονός που αποδεικνύεται και από φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο δικό της Facebook. «Έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες… Πρώτα σε πάνε στο φεγγάρι και μετά σε αφήνουν εκεί να ψάχνεις τρόπο να γυρίσεις» έχει γράψει κάτω από φωτογραφία της η Χριστίνα, ενώ έχει βάλει με ετικέτα το προφίλ του 23χρονου.

Όπως είναι φυσικό, αναρίθμητα είναι τα απειλητικά –προς τη ζωή του Αλβανού- μηνύματα, ενώ δεν λείπουν και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, με αρκετούς χρήστες να τονίζουν ότι δεν έχει σχέση η καταγωγή, αλλά η πράξη στην οποία υπέπεσε ο 23χρονος.
tro-ma-ktiko
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου