Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κοιμάται και τρώει για έξι χρόνια σε interner - cafe!


By on 9:54 μ.μ.

Ένας νεαρός Κινέζος, ο Li Meng εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια έχει κάνει κυριολεκτικά σπίτι του ένα interner - cafe!


Ο Meng ξοδεύει όλο του το χρόνο σε μία καφετέρια στην πόλη Changchun στα βορειοανατολικά της Κίνας ενώ φεύγει μόνο για φαγητό και για τα ... αναγκαία. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που δεν φεύγει καν για φαγητό καθώς προτιμά και να τρώει εκεί μέσα.

Ο δημοσιογράφος των Τimes που κατάφερε να συναντήσει τον νεαρό Κινέζο δεν μπόρεσε να βγάλει κάποιο ιδιαίτερο συμπέρασμα αφού ο ...τρόφιμος του internet-cafe δεν φάνηκε και ιδιαίτερα πρόθυμος να δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον ιδιότυπο τρόπο ζωής που επέλεξε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, ο net-a-holic- όπως λέγονται όσοι είναι σε τέτοιο βαθμό εθισμένοι από το διαδίκτυο, έχει ένα μηνιαίο εισόδημα 250 ευρώ εκ των οποίων τα 63 ευρώ πληρώνουν αυτό το πάθος του.

Και φυσικά ο Meng δεν εγκαταλείπει το συγκεκριμένο χώρο ούτε τη νύχτα αφού, μόλις κλείσει το μαγαζί κοιμάται μέσα σε αυτό, ίσως αγκαλιά με τις αγαπημένες του οθόνες !

Η ιστορία αυτή έρχεται για ακόμη μία φορά να αποδείξει τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα του εθισμού στο διαδίκτυο στην Κίνα. Μάλιστα, τα κινεζικά Μέσα Ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας αυτή την ιστορία, προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους Κινέζους για το μείζον αυτό θέμα.

πηγη
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου